Laatste Nieuws

Het Team bestaat uit 10 enthousiaste leden;

Bert Dijkstra
servicemonteur bij een firma in verwarmingsinstallaties in Kampen.
Bert is getrouwd en vader van 2 kinderen. Chauffeur in de vrije klasse 4.5 ton.

Johannes Post
Mede-eigenaar van post en Dros motorenrevisie in Dronten. Vader van 4 kinderen. Bij gelegenheid chauffeur op de tractor.

Albert van der Wal
Eigenaar van een auto reparatiebedrijf in Kampen en door drukte binnen zijn bedrijf wat minder aktief bij de tractor.

Egbert Dros
Mede-eigenaar van Post en Dros motorenrevisie in Dronten. Egbert woont samen en is vader van twee zoons. Egbert is ook chauffeur in de 4.5 ton vrije klasse en bij gelegenheid in de 3.5 ton en op de minipuller.

Jacco Holtland
agrariër van beroep, getrouwd en vader van 2 kinderen. Jacco is de vaste starter en verantwoordelijk voor het plaatsen van de tractor voor de sleepwagen.

Bastiaan Buiting
Medewerker bij Post & Dros, naast Egbert vaste chaufeur in de 3,5 en 4,5 ton. Af en toe vrijgezel, maar wel constant druk met de machine.

Johan Buiting
Verantwoordelijk voor het rollend materiaal bij een transportbedrijf in Kampen. Getrouwd en vader van een zoon. Binnen het team variabel inzetbaar o.a. voor de vrachtwagen

Gait Leusink
Medewerker bij Prince Fibre tech. Verantwoordelijk voor de carbon spatborden van o.a. de Simply, maar ook voor vele andere teams.

Harry Groeneboom
Eigenaar van Gicom Jachthaven in Ketelhaven. Getrouwd en vader van 2 dochters. Harry zorgt voor de constructiedelen op maat gesneden, gewalst enz.

 

Erwin Pepping

Is werkzaam als lasdeskundige bij een automatiseringsbedrijf in de lastechniek te Harderwijk. Erwin is binnen het team de vaste bestuurder van de cnc-frees machine.

Sponsors:

Amstel Delta Bouw
Bouwbedrijf Kroes & Co.
Airbrush, Piercing & Tattoo shop Dronten
Hollema Metaalbewerking
Powered by WS | Wilbert Schaapman